Työnjohtaja putkijärjestelmien käyttöönottoon

Palaa takaisin

Työnjohtaja putkijärjestelmien käyttöönottoon

Muistuta minua tästä paikasta »

Hakuaika päättyy

5.5.2019

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

TYÖNJOHTAJAA PUTKIJÄRJESTELMIEN KÄYTTÖÖNOTTOON

Tehtäviisi kuuluu

Työtehtävässäsi toimit aluepäällikön alaisuudessa työnjohtajana putkijärjestelmien käyttöönotossa.

Vastaat putkijärjestelmän rakennusaikaisesta valvonnasta, tarkastuksista ja esityksistä tilaajalle ja viranomaisille (esim. luokituslaitokselle) yhteistyössä käyttöönottotiimien kanssa.

Vastaat siitä, että alueiden työt tehdään telakan ja projektien laatu- ja työturvallisuusvaatimusten mukaisesti ja aikataulua noudattaen. Vastuullesi kuuluu myös töiden etenemisen raportointi.

Toimit yhteyshenkilönä eri organisaatioiden välillä.

Toivomme hakijalta

Työtehtävässä menestyminen edellyttää teknistä koulutusta (teknikko, AMK insinööri tai vastaava) sekä hyviä esimies- ja yhteistyötaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa sekä MS Office ja Autocad –ohjelmistojen hallintaa. 

Etsimme henkilöä, jolla on kykyä järjestelmälliseen työntekoon ja aikataulujen seurantaan, sekä kokemusta laivojen tai maapuolen ovijärjestelmistä. 

Kokemus jäähdytysputkistojen kanssa työskentelystä ja/tai laivanrakennusalalla työskentelystä katsotaan eduksi.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.

Tarjoamme

Haluatko olla Suomen kiinnostavimman teknologiayrityksen palveluksessa?

Meyer Turku Oy on arvostettu risteilijärakentamisen edelläkävijä, jonka tulevaisuuden näkymät ovat hyvin positiiviset. Vahvistamme varustelun palvelualueista ja käyttöönotosta vastaavaa osastoamme tulevaisuuden laivaprojektien toteuttamiseksi.

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Jukka Uitto
Osastopäällikkö
jukka.uitto@meyerturku.fi
+358405242479 (soittoaika tiistaisin ja torstaisin klo 15-16)

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake 5.5.2019 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Hakeminen

Hae paikkaa tai jos et ehdi juuri nyt hakea Tilaa ilmoitus sähköpostiin »

Palaa takaisin