Työnjohtajia suurlohkokoontiin ja lohkokoontiin

Palaa takaisin

Työnjohtajia suurlohkokoontiin ja lohkokoontiin

Muistuta minua tästä paikasta »

Hakuaika päättyy

22.9.2019

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

TYÖNJOHTAJIA

suurlohkokoontiin ja lohkokoontiin.

Tehtäviisi kuuluu

Työnjohtajan tehtävässä vastaat lohkojen sekä suurlohkojen valmistukseen liittyvästä päivittäisjohtamisesta: HSE-asiat, resursointi, laatu ja aikataulu. Työ on tiimityötä, ja työnjohtajana toimit tiiviisti yhteistyössä myös eri osastojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Toivomme hakijalta

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään sopiva tekninen koulutus ja muutaman vuoden työkokemus vastaavasta työstä. Saatat olla etsimämme henkilö, jos olet tiimipelaaja, joka taitaa englannin kielen.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.

Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Jussi Tunturi
Suurlohkokoonnin tuotantoinsinööri
jussi.tunturi@meyerturku.fi
050 4621 433
soittoajat keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13-15

Tuomo Rautarinta
Lohkonkoonnin tuotantoinsinööri
tuomo.rautarinta@meyerturku.fi
050 308 1009
soittoajat maanantaisin ja perjantaisin klo 12-14

Hakeminen

Hae paikkaa tai jos et ehdi juuri nyt hakea Tilaa ilmoitus sähköpostiin »

Palaa takaisin