Työnsuunnittelija

Palaa takaisin

Työnsuunnittelija

Hakuaika päättyy

14.10.2018

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

MAC Turku HVAC -osasto on erikoistunut laivan ilmastointijärjestelmään ja toimii HVAC-asioiden keskuksena Turussa sekä tiiviissä kansainvälisessä yhteistyössä Saksassa Hampurissa ja
Papenburgissa sijaitsevien toimintojen kanssa. Vahvistamme jatkuvasti organisaatiotamme, ja haemme nyt Turun telakan varustelun uudelle osastolle

TYÖNSUUNNITTELIJAA.

Tehtäviisi kuuluu

  • Vastata omien alueidesi työnsuunnittelusta ja materiaalien logistiikkaprosessista yhdessä aliurakoitsijoiden kanssa
  • Tukea työnjohtajaa, jotta alueilla tehtävät työt tehdään telakan ja projektin laatu- sekä työturvallisuusvaatimusten mukaisesti
  • Tuurata tarvittaessa työnjohtajaa
  • Tukea työnjohtajaa alueesi tarkastuksista ja vastata niiden esittämisestä tilaajalle, luokituslaitokselle sekä tarpeellisille viranomaisille

Toimit tehtävässäsi aluepäällikön alaisuudessa ja työjohtajan tukemana.

Toivomme hakijalta

  • Tehtävään sopivaa teknistä koulutusta ja mielellään kokemusta ko. työtehtävästä
  • Hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa
  • Kykyä ja halua kehittää osaston toimintatapoja sekä kehittyä myös itse ammattilaisena
  • Kykyä toimia tiukkojen aikataulujen puitteissa sekä ajoittaista paineensietokykyä

Ymmärrys laivanrakennusprosessista katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.

Näiden lisäksi työskentelytapasi on pitkäjänteinen ja vastuullinen. Työskentelet itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, mutta olet myös loistava tiiminvetäjä – osaat motivoida ja innostaa ihmisiä. Haluat vaikuttaa omalla osaamisalueellasi. Olet helposti lähestyttävä, aktiivinen vuorovaikuttaja ja työskentelet joustavasti eri ammattiryhmien kanssa.

Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Janne Weckman
Osastopäällikkö
MAC Turku HVAC Department
+358 40 833 8871
janne.weckman (at) meyerturku.fi

Hakeminen

Hae paikkaa

Palaa takaisin