Työnsuunnittelijoita, Konevarusteluun

Palaa takaisin

Työnsuunnittelijoita, Konevarusteluun

Hakuaika päättyy

12.12.2021

Paikkakunta

turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä maailman upeimpien risteilyalusten parissa? Tule osaksi yhtä maailman vahvinta laivanrakennustiimiä!

Perheomisteinen Meyer Turku Oy on erikoistunut rakentamaan edistyksellisiä, innovatiivisia ja ympäristöystävällisiä risteilyaluksia, joita rakennetaan vain muutamalla telakalla koko maailmassa. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737 ja tarinamme jatkuu. 

Tytäryhtiöihimme kuuluvat hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivan sisustusalueiden kokonaistoimittaja Shipbuilding Completion Oy sekä suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidemme, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa olemme yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Tiivistämme yhteistyötä sisartelakoidemme kanssa jatkuvasti, ja monet työntekijämme työskentelevät lyhyempiä tai pidempiäkin jaksoja myös Saksassa. 

Haluatko jättää oman kädenjälkesi? 

Haemme nyt Työnsuunnittelijoita konealueille

Mitä työnsuunnittelijan tehtäviin kuuluu?

Meyer Turun konevarustelu vastaa laivojen kone- ja kansialueiden varustelusta sekä mm. voimalaitoksen, propulsion, vedentuotannon ja jäteteiden käsittelyn järjestelmien käyttöönotosta.

Työnsuunnittelijana toimit aluepäällikön alaisuudessa tiimin jäsenenä ja vastaat edellytysten luomisesta tiimille oikea-aikaisen työn suorittamiseksi.

Tehtäviisi kuuluu

 • Työkokonaisuuksien määritys ja ennakkosuunnittelu tiimin kanssa.
 • Suunnittelun avustaminen tuotantoon liittyvissä asioissa (rakennustapa, aikataulutus, esivalmistus ja modulointi, asennusjärjestys)
 • Osaluetteloiden tarkastus ja jaksotuskorjaukset
 • Elihankintakohteiden määritys yhdessä tiimin kanssa ja alihankintakaupan teknisen kysely- ja sopimusaineiston kokoaminen sekä tuntiarvioden määritys.
 • Materiaalin varmistus ja ohjaaminen rakennustapaselvityksen, piirustusten ja aikataulun mukaisesti.
 • Materiaalin jako lopullisiksi työkohtaisiksi keräilypyynnöiksi yhdessä työnjohdon ja tiimin kanssa, sekä keräilypyyntöjen ja kotiinkutsujen suorittaminen.
 • Esivalmisteiden ja materiaalien varmistus työedellytysten turvaamiseksi

Mitä odotamme sinulta?

 • Tehtävään sopivaa teknistä koulutusta, (tekn. / ins.)
 • Sujuvaa englannin kielen taitoa
 • Kykyä suunnitelmalliseen ja hyvin jäsenneltyyn toimintaan
 • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
 • Oma-aloitteisuutta sekä halua ja kykyä oppia uutta

Mitä Meyer Turku tarjoaa sinulle?

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria takaa positiiviset näkymät urallesi.

Telakalla pääset osaksi innostavaa työyhteisöä, jossa teemme tiiminä intohimolla töitä suurien projektien eteen. Meillä sinulla on mahdollisuus toteuttaa itseäsi monipuolisesti. Yrityksessämme on paljon mielenkiintoisia työtehtäviä, ja kannustammekin työntekijöitämme sisäiseen työkiertoon. Laivanrakennusoppilaitoksemme tarjoamilla koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään. 

Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi!

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys niin töissä kuin vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut heti telakan porttien ulkopuolella. Muun muassa telakan kuntosali sekä meyerilaisten lentopallo-, koripallo- ja salibandyvuorot takaavat tekemistä vapaa-ajalle. Tuemme myös omia harrastuksiasi Smartum-edulla.

Laivan lähtiessä meiltä maailmalle voit olla siitä todella ylpeä! Itseasiassa koko Suomi voi olla siitä ylpeä.

Kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa konevarustelun osastopäällikkö Sami Parkkinen 

040 5048925

sami.parkkinen@meyerturku.fi

Hakeminen

Hae paikkaa

Palaa takaisin