Työterveyslääkäri/Yleislääkäri

Palaa takaisin

Työterveyslääkäri/Yleislääkäri

Muistuta minua tästä paikasta »

Hakuaika päättyy

23.12.2022

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä maailman upeimpien risteilyalusten parissa? Tule osaksi yhtä maailman vahvinta laivanrakennustiimiä! 

Perheomisteinen Meyer Turku Oy on erikoistunut rakentamaan edistyksellisiä, innovatiivisia ja ympäristöystävällisiä risteilyaluksia, joita rakennetaan vain muutamalla telakalla koko maailmassa. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737 ja tarinamme jatkuu. 

Tytäryhtiöihimme kuuluvat hyttitehdas Piikkiö Works Oy, laivan sisustusalueiden kokonaistoimittaja Shipbuilding Completion Oy sekä suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidemme, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja Rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa olemme yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.

Haluatko jättää oman kädenjälkesi? Haemme nyt 

Työterveyslääkäriä Turun telakalle

Tehtäviisi kuuluu

Tehtävänäsi on toimia työterveystiimin lääkäritoimijana.  Työtehtäväsi mukautuu aiemman kokemuksesi mukaan. Työ sisältää sekä sairausvastaanottoa että ennaltaehkäisevää työterveyshuoltoa – yksikkömme on pieni, joten pääset osallistumaan monipuolisesti erilaisiin työterveyshuollon tehtäviin ja oppimaan uutta.

Toivomme hakijoilta

Toivomme, että sinulle on alalle soveltuva koulutus ja aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Paikaan voidaan valita myös työterveyshuollosta kiinnostunut yleislääkäri. Työpaikka voi jatkossa toimia myös työterveyshuollon erikoistumispaikkana.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset koulutuksen lisäksi myös sosiaalista joustavuutta, taitoa toimia pienessä ja tiiviissä ryhmässä. 

Tarjoamme

Vuonna 1944 perustetun integroidun työterveyshuoltoyksikön mukautuvan ja yhteisöllisen tavan toimia. Työterveystiimissä toimii tällä hetkellä 12 työterveyshuollon ammattilaista asiallisissa vasta rakennetuissa toimitiloissa.

Telakalla pääset osaksi innostavaa työyhteisöä, jossa teemme tiiminä intohimolla töitä suurien projektien eteen. 

Lisätietoja antaa

Heikki Kaukavuori
 Johtava työterveyslääkäri
 +358 400 811694 (soittoaika ma-to mieluiten klo 14.30-15.30)
 heikki.kaukavuori@meyerturku.fi

Hakeminen

Hae paikkaa tai jos et ehdi juuri nyt hakea Tilaa ilmoitus sähköpostiin »

Palaa takaisin