Varastotyöntekijöitä, kesätyö

Palaa takaisin

Varastotyöntekijöitä, kesätyö

Hakuaika päättyy

9.2.2020

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä tänä kesänä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.

Haemme nyt

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Mitä pääset kesän aikana tekemään?

Haemme nyt kesätyöntekijöitä telakalle varastotyöntekijän ja trukkikuskin tehtäviin keskusvarastolle sekä tehdaslogistiikkaan. 

Kesätöissä varastotyöntekijänä tehtäviisi kuuluu muun muassa materiaalien vastaanotto, hyllytys, materiaalien keräily tuotantoon, kuljetustehtävien suorittaminen trukilla sekä muut varastotyöt. 

Kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan voit päästä tekemään lisäksi toimihenkilötehtäviä, kuten materiaalinimikkeistön hoitoa, suoratoimitusten koordinointia sekä työnjohdon lomatuurausta. 

Kenelle paikka sopii?

Kesätyö sopii henkilölle, joka haluaa osallistua vaihteleviin työtehtäviin hyvässä tiimissä. Toivomme, että sinulla on reipas työote, lisäksi olet täsmällinen, oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen. Tehtävään vaaditaan trukinajotaitoa, trukkikortti sekä työturvallisuuskortti.

Kesätyö sopii esimerkiksi logistiikka-alan tai toimitusketjun ohjauksen ja hankinnan opiskelijalle.

Tarjoamme

Kesätyö meillä on erinomainen startti urallesi! Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät meillä työskenteleville jatkossakin.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Järjestämme kesätyöntekijöille myös kesänaloitustapahtuman sekä päätösjuhlan.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Varastotyöntekijän tehtävät keskusvarastolla:
Keijo Leinonen
Työnjohtaja
040 826 1714
keijo.leinonen@meyerturku.fi

Varastotyöntekijän tehtävät tehdaslogistiikassa:
Teemu Aakula
Logistiikkatyönjohtaja
0504720333 (soittoaika hakuaikana keskiviikkoisin klo 12-14)
teemu.aakula@meyerturku.fi

Trukkikuskin tehtävät tehdaslogistiikassa:
Elvis Kulovac
Logistiikkatyönjohtaja
0505500195 (soittoaika hakuaikana keskiviikkoisin klo 12-14)
elvis.kulovac@meyerturku.fi

Hakeminen

Hae paikkaa

Palaa takaisin