Vastaava työterveyshoitaja ja työterveyshoitaja

Palaa takaisin

Vastaava työterveyshoitaja ja työterveyshoitaja

Hakuaika päättyy

21.10.2018

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

VASTAAVAA TYÖTERVEYSHOITAJAA sekä TYÖTERVEYSHOITAJAA

Tehtäviisi kuuluu

Vastaava työterveyshoitaja toimii tiimin vetäjänä yhdessä johtavan työterveyslääkärin kanssa organisoiden ja kehittäen työterveyshuollon toimintaa. Osa työajasta on myös normaalia työterveyshoitajan työtä.

Työterveyshoitaja toimii vastuualuehoitajana mm. telakan runkotuotanto-osastolla sekä osallistuu muun työterveyshuoltotiimin lailla työterveyspainotteisen sairaanhoidon toteuttamiseen.

Toivomme hakijalta

alalle soveltuvaa koulutusta ja kokemusta sekä sosiaalisia taitoja toimia tiimissä ja ammattimaista otetta yritys- ja asiakasrajapinnassa.

Molemmissa tehtävissä luetaan eduksi ensiapukouluttajan pätevyys.

Tarjoamme

Vastaavana työterveyshoitajana tai työterveyshoitajana työskentelet integroidussa työterveyshuoltoyksikkössä, toimivassa ja perinteikkäässä tiimissä kehittyvällä laivanrakennuksen alalla.

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Heikki Kaukavuori
Johtava työterveyslääkäri
+358 400 811694 (soittoaika arkisin klo 14.30-15.30)
heikki.kaukavuori@meyerturku.fi

Hakemukset ja paikkojen täyttö

Lähetäthän hakemuksen viimeistään 21.10. Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Voit hakea samalla hakemuksella kumpaa tahansa avoinna olevista tehtävistä tai molempia. Mainitsethan hakemuksessasi selkeästi, mistä tehtävästä/tehtävistä olet kiinnostunut.

Hakeminen

Hae paikkaa

Palaa takaisin