Seuraava liekki-oikaisijakoulutus järjestetään 3.2.–3.6.2020

Meyer Turun Laivanrakennusoppilaitos kouluttaa neljän kuukauden työvoimapoliittisena koulutuksena liekki-oikaisijoita (rihtari). Työssäsi liekki-oikaisijana oikaiset lämmön teräsrakenteisiin aiheuttamia muodonmuutoksia kuumentamalla rakenteita 3-liekkisellä polttimella.

Koulutuksen aikana tutuksi tulevat liekki-oikaisun lisäksi mm. erilaiset hitsausmenetelmät, polttoleikkaus ja piirustusten luku. Teoriaopintojen lisäksi opintokokonaisuuteen kuuluu perustyövaiheiden harjoittelua oppilaitoksen harjoituspajoilla ja työharjoittelua telakan tuotanto-osastoilla. Koulutuksen suoritettuasi sinulla on valmiudet toimia telakalla sekä liekki-oikaisijan että hitsaajan tehtävissä. Hae koulutukseen ja tule rakentamaan kanssamme maailmanluokan aluksia!

Seuraava liekki-oikaisijakoulutus järjestetään 3.2.2020–3.6.2020. Haku tähän koulutukseen on nyt päättynyt ja olemme mahdollisimman pian yhteydessä koulutukseen valittuihin henkilöihin.

Etkö ehtinyt hakea mukaan? Koulutuksia tullaan järjestämään myös tulevaisuudessa – seuraa ilmoitteluamme. Tutustu myös laivalevyseppähitsaajakoulutukseen, jonka haku on auki 7.8.2020 asti.

Kätevästä pätevä noin puolessa vuodessa

Meyer Turku Oy:n laivanrakennusoppilaitoksen rekrykoulutukset on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille uran vaihtajille. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneilla on mahdollisuus työllistyä maailman parhaiden alusten parissa. Laivanrakennusoppilaitoksemme järjestää mm. levyseppähitsaaja-, liekki-oikaisija- ja laivaputki- ja koneasentajakoulutuksia.

Odotamme hakijalta hyvää työasennetta ja innostunutta otetta oppia uutta. Hyvä psyykkinen ja fyysinen kunto, hyvät kädentaidot, tarkkuus ja huolellisuus ovat myös huippuluokan laivanrakentajan perusominaisuuksia.

Alalle sopiva pohjakoulutus ja työkokemus kuten myös kokemus muusta käsillä tehtävästä, tarkkuutta vaativasta työstä ovat eduksi. Koska koulutus annetaan suomen kielellä, edellytämme hakijoilta hyvää suomen kielen taitoa.

Kutsumme hakijat haastatteluihin hakemusten perusteella, joten täytäthän hakemuksesi huolella ja kerrothan siinä myös miksi haluat koulutukseen.

Lisätietoja koulutuksesta antavat ma-to klo 8-15.30 Meyer Turku Oy:n koulutussuunnittelijat Riina-Maija Vähä-Nikkilä, 044 359 0315, ja Jussi Jantunen, 010 670 7649.

Lisää tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta, 02 95 020 702, koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Tee soveltuvuustesti rekrykoulutuksiin