Liekki-oikaisijakoulutus

Meyer Turun Laivanrakennusoppilaitos kouluttaa kuuden kuukauden palkallisena koulutuksena liekki-oikaisijoita (rihtari). Työssäsi liekki-oikaisijana oikaiset lämmön teräsrakenteisiin aiheuttamia muodonmuutoksia kuumentamalla rakenteita 3-liekkisellä polttimella.

Koulutuksen aikana tutustutaan liekki-oikaisun lisäksi mm. erilaisiin hitsausmenetelmiin, polttoleikkaukseen ja piirustusten lukuun. Teoriaopintojen lisäksi opintokokonaisuuteen kuuluu perustyövaiheiden harjoittelua oppilaitoksen harjoituspajoilla ja tuotannossa sekä työharjoittelua telakan tuotanto-osastoilla. Koulutuksen suoritettuasi sinulla on valmiudet toimia telakalla sekä liekki-oikaisijan tehtävissä.

Onko sinusta laivanrakentajaksi?

Tee nopea testi ja hae koulutukseen!

Etevästä pätevä noin puolessa vuodessa

Meyer Turku Oy:n laivanrakennusoppilaitoksen rekrykoulutuksen hyväksytysti suorittaneilla on mahdollisuus työllistyä maailman parhaiden alusten parissa. Laivanrakennusoppilaitoksemme järjestää mm. levyseppähitsaaja-, liekki-oikaisija- ja laivaputki- ja koneasentajakoulutuksia.

Odotamme hakijalta hyvää työasennetta ja innostunutta otetta oppia uutta. Hyvä psyykkinen ja fyysinen kunto, hyvät kädentaidot, tarkkuus ja huolellisuus ovat myös huippuluokan laivanrakentajan perusominaisuuksia.

Edellytämme metallialan pohjakoulutusta ja työkokemus tarkkuutta vaativasta työstä on eduksi. Koska koulutus annetaan suomen kielellä, edellytämme hakijoilta hyvää suomen kielen taitoa.

Lisätietoja koulutuksesta antavat ma-to klo 8-15.30 Meyer Turku Oy:n
koulutussuunnittelija Marjatta Kouvo 010 670 6264 ja rehtori Vesa Eskonen 010 670 6445.