Haku seuraavaan laivalevyseppähitsaaja­koulutukseen on nyt käynnissä!

Meyer Turun Laivanrakennusoppilaitos kouluttaa kuuden kuukauden työvoimapoliittisena koulutuksena laivalevyseppähitsaajia.

Koulutuksen aikana tutuksi tulevat mm. erilaiset hitsausmenetelmät, levysepän työt sekä piirustusten luku. Opintokokonaisuuteen kuuluu teoriaopintojen lisäksi perustyövaiheiden harjoittelua oppilaitoksen harjoituspajoilla ja työharjoittelua telakan tuotanto-osastoilla. Koulutuksen suoritettuasi sinulla on valmiudet työskennellä telakalla sekä levyseppänä että hitsaajana. Aikaisemmalla vahvalla koulutus- ja osaamistaustalla on mahdollista vauhdittaa opintoja.

Seuraava laivalevyseppähitsaajakoulutus järjestetään 22.9.2020–15.4.2021. Hae paikkaa nyt tai viimeistään 7.8.2020 mennessä TE-palveluiden verkkosivujen kautta.

Mikirotta ja A-lapsien Roope

hyppäsivät telakkatyöntekijän saappaisiin

Tubettajat Mikael ”Mikirotta” Sundberg ja A-lapsista tuttu Roope Rannisto viettivät vauhdikkaan päivän Laivanrakennusoppilaitoksessamme, jossa koulutamme muun muassa uusia laivalevyseppähitsaajia. Saivatko miehet aikaan siistiä hitsaussaumaa? Entä huimaako yli sadan metrin korkeudessa? Katso kaverusten YouTube-video telakkapäivän käänteistä ja kurkista samalla, miltä näyttää yhdessä Suomen mielenkiintoisimmista työpaikoista.

Mikäli ura meriteollisuudessa alkoi kiinnostaa, niin haku syksyllä 2020 alkavaan laivalevyseppähitsaajan koulutukseen on nyt auki. Koulutus kestää vain 6 kuukautta, jonka jälkeen voit työllistyä telakalle. Hakuaikaa on 7.8.2020 asti. Hae mukaan joukkoomme!

Testaa, onko sinussa laivanrakentaja-ainesta!

1. Pystyn opiskelemaan suomen kielellä

2. Olen työtön / työttömyysuhan alla.

3. Kykenen fyysiseen työhön.

4. Pystyn keskittymään opiskeluihin ja työhöni

5. Olen kätevä ja kiinnostunut käytännönläheisestä työstä.

Kätevästä pätevä noin puolessa vuodessa

Meyer Turku Oy:n laivanrakennusoppilaitoksen rekrykoulutukset on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille uran vaihtajille. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneilla on mahdollisuus työllistyä maailman parhaiden alusten parissa. Laivanrakennusoppilaitoksemme järjestää mm. levyseppähitsaaja-, liekki-oikaisija- ja laivaputki- ja koneasentajakoulutuksia.

Odotamme hakijalta hyvää työasennetta ja innostunutta otetta oppia uutta. Hyvä psyykkinen ja fyysinen kunto, hyvät kädentaidot, tarkkuus ja huolellisuus ovat myös huippuluokan laivanrakentajan perusominaisuuksia.

Alalle sopiva pohjakoulutus ja työkokemus kuten myös kokemus muusta käsillä tehtävästä, tarkkuutta vaativasta työstä ovat eduksi. Koska koulutus annetaan suomen kielellä, edellytämme hakijoilta hyvää suomen kielen taitoa.

Kutsumme hakijat haastatteluihin hakemusten perusteella, joten täytäthän hakemuksesi huolella ja kerrothan siinä myös miksi haluat koulutukseen.

Lisätietoja koulutuksesta antavat ma-to klo 8-15.30 Meyer Turku Oy:n koulutussuunnittelijat Riina-Maija Vähä-Nikkilä, 044 359 0315, ja Jussi Jantunen, 010 670 7649.

Lisää tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta, 02 95 020 702, koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Tilaa ilmoitus sähköpostiin