Laivaputki- ja koneasentajakoulutus

Meyer Turun Laivanrakennusoppilaitos kouluttaa kuuden kuukauden palkallisena koulutuksena putki- ja koneasentajia.

Koulutuksen aikana tutuksi tulevat mm. aluevarustelutyöt, koneasennukset, käyttöönotot, putkistojen koeponnistukset, putkihitsaus sekä piirustusten luku. Opintokokonaisuuteen kuuluu teoriaopintojen lisäksi perustyövaiheiden harjoittelua oppilaitoksen harjoituspajoilla ja työharjoittelua telakan tuotanto-osastoilla. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät telakallemme putki- tai koneasentajina.

Koulutuksia tullaan järjestämään myös tulevaisuudessa – seuraa ilmoitteluamme.

Hae avoimiin koulutuksiin:

Tehtävä Hakuaika päättyy Paikkakunta

Etevästä pätevä noin puolessa vuodessa

Odotamme hakijalta hyvää työasennetta ja innostunutta otetta oppia uutta. Hyvä psyykkinen ja fyysinen kunto, hyvät kädentaidot, tarkkuus ja huolellisuus ovat myös huippuluokan laivanrakentajan perusominaisuuksia.

Edellytämme metallialan pohjakoulutusta ja työkokemus tarkkuutta vaativasta työstä on eduksi. Koska koulutus annetaan suomen kielellä, edellytämme hakijoilta hyvää suomen kielen taitoa.

Lisätietoja koulutuksesta antavat ma-to klo 8-15.30 Meyer Turku Oy:n koulutussuunnittelija Marjatta Kouvo 010 670 6264, koulutussuunnittelija Lauri Lehtonen 050 452 0242 ja rehtori Vesa Eskonen 010 670 6445.