Meyer Turun Laivanrakennusoppilaitos kouluttaa kuuden kuukauden työvoimapoliittisena koulutuksena putki- ja koneasentajia.

Koulutuksen aikana tutuksi tulevat mm. aluevarustelutyöt, koneasennukset, käyttöönotot, putkistojen koeponnistukset, putkihitsaus sekä piirustusten luku. Opintokokonaisuuteen kuuluu teoriaopintojen lisäksi perustyövaiheiden harjoittelua oppilaitoksen harjoituspajoilla ja työharjoittelua telakan tuotanto-osastoilla. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneilla on mahdollisuus työllistyä telakallemme putki- tai koneasentajina.

Koulutuksia tullaan järjestämään myös tulevaisuudessa – seuraa ilmoitteluamme.

Kätevästä pätevä noin puolessa vuodessa

Meyer Turku Oy:n laivanrakennusoppilaitoksen rekrykoulutukset on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille uran vaihtajille. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneilla on mahdollisuus työllistyä maailman parhaiden alusten parissa. Järjestämme mm. levyseppähitsaaja-, liekki-oikaisija ja laivaputki- ja koneasentajakoulutuksia.

Odotamme hakijalta hyvää työasennetta ja innostunutta otetta oppia uutta. Hyvä psyykkinen ja fyysinen kunto, hyvät kädentaidot, tarkkuus ja huolellisuus ovat myös huippuluokan laivanrakentajan perusominaisuuksia.

Alalle sopiva pohjakoulutus ja työkokemus kuten myös kokemus muusta käsillä tehtävästä, tarkkuutta vaativasta työstä ovat eduksi. Koska koulutus annetaan suomen kielellä, edellytämme hakijoilta hyvää suomen kielen taitoa.

Kutsumme hakijat haastatteluihin hakemusten perusteella, joten täytäthän hakemuksesi huolella ja kerrothan siinä myös miksi haluat koulutukseen.

Lisätietoja koulutuksesta antavat ma-to klo 8-15.30 Meyer Turku Oy:n koulutussuunnittelija Marjatta Kouvo 010 670 6264 ja rehtori Vesa Eskonen 010 670 6445.

Lisää tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta, 02 95 020 702, koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Tee soveltuvuustesti rekrykoulutuksiin