Alanvaihto kannatti

Palaa takaisin

Hanna Malmlund Suunnittelupäällikkö, Sisustussuunnittelu

Hanna Malmlund työskenteli aikaisemmin maanalaisia tiloja suunnittelevassa insinööritoimistossa lähes kaksi vuosikymmentä, joista viimeiset 10 vuotta pääsuunnittelijana ja suunnittelun johtotehtävissä. Hanna päätti vaihtaa alaa ja työllistyi telakkamme avoimessa haussa olleeseen laadunvalvojan positioon. Hän aloitti työsuhteensa tammikuussa 2017, ja työskenneltyään tehtävässä neljä kuukautta, hänestä tehtiin organisaatiomuutosten seurauksena suunnitteluosaston suunnittelupäällikkö.

Hannan työhön kuuluu suunnitteluresurssien hankkimista ja resurssien osoittamista eri projekteille, suunnittelutyön edistymisen seurantaa, osaston alihankintaresurssien tunti- ja kustannusseurantaa, työn valvontaa sekä suunnitteluprosessien ja –toiminnan kehittämistä. Työssään hän pääsee soveltamaan vanhaa kokemustaan täysin uudella alalla.

Hannan mielestä työn parhaita puolia ovat yhteistyössä muiden kanssa tehtävä toimintojen kehittäminen sekä ihmisten auttaminen heidän omassa työssään. Hanna viihtyy hyvin työkavereidensa kanssa ja arvostaa Meyer Turun perheyritystaustaa. Hän kokee telakkateollisuuden ja Meyer Turun telakalla työskentelyn erittäin mielenkiintoiseksi. Hannan mukaan pitkä tilauskanta ja telakkamme tekemät suuret investoinnit tuovat varmuutta tulevaisuutta ajatellen. Lisäksi Meyer Turun jatkuva pyrkimys kehittyä ja olla oman alansa parhaimmistoa, välittävät hyvää viestiä työntekijöiden suuntaan.

Palaa takaisin