Insinööristä laivasuunnittelijaksi

Palaa takaisin

Anu Nordling Suunnittelija, Sisustussuunnittelu

Anu Nordling edustaa telakallemme rekrykoulutuksen kautta työllistyneitä laivanrakentamisen ammattilaisia. Hän aloitti Laivanrakennusoppilaitoksen laivasuunnittelijan rekrykoulutuksen maaliskuussa 2017 ja valmistui syksyllä 2017. Tuona aikana hän suoritti koulutukseen sisältyvät työssäoppimisjaksot telakkamme sisustussuunnitteluosastolla, jonne hän valmistumisensa jälkeen työllistyi. Anun kädenjälki näkyy nykyään myös Meyer Turun perehdytysmateriaaleissa – hänen lopputyönsä ”Palo-osastoinnin huomioiminen sisustussuunnittelussa” päätyi osaksi uusien suunnittelijoiden perehdytyksessä käytettävää suunnitteluohjeistusta.

Anu on monen muun työntekijämme tavoin alanvaihtaja – hän on koulutukseltaan tuotekehitysinsinööri ja työskenteli aikaisemmin 15 vuotta elektroniikkateollisuudessa pakkaus- ja mekaniikkasuunnittelijana, joista viimeiset 10 vuotta materiaaliasiantuntijana. Meyer Turkuun hän tutustui telakkamme järjestämän rekrytointitapahtuman kautta, jossa henkilöstöhallintomme oli kertomassa telakkamme positiivisista tulevaisuudennäkymistä ja rekrytointikoulutuksesta.

Anun työhön kuuluu tällä hetkellä laivan toimistokaavion tekeminen ja toimistomatrixin ylläpito sekä pakotiejärjestelyihin liittyvien kilpikaavioiden laadintaa.

Anun mukaan parasta Laivanrakennusoppilaitoksen koulutuksessa oli mahdollisuus perehtyä yritykseemme jo koulutuksen aikana ja verkostoitua alan asiantuntijoihin niin telakalla kuin alihankintaverkostossakin. Työn kannalta parasta on ollut yhdessä tekeminen ja oman panoksen antaminen isoon yhteiseen projektiin, jonka lopputuloksena syntyy jotain ainutlaatuista. Lisäksi Anu on ollut tyytyväinen telakkaamme tarjoamiin monenlaisiin uravaihtoehtoihin sekä monipuoliseen koulutukseen – vastaavaan hän ei ole törmännyt aikaisemmin työurallaan.

Palaa takaisin