Levyseppähitsaajasta työnjohtajaksi

Palaa takaisin

Elvis Kulovac Logistiikkatyönjohtaja, Osavalmistus

Elvis Kulovac työskentelee Turun telakallamme logistiikkatyönjohtajana osavalmistuksessa. Hänen päivittäiseen työhönsä kuuluvat työnjohdolliset tehtävät sekä logistiikkaan liittyvä organisointityö, kuten toimituksista ja puuttuvista osista vastaaminen. Näiden työtehtävien ohella Elvis on ollut mukana pystyttämässä telakkamme väliaikaista Logistiikkakeskusta.

Elvis aloitti uransa telakallamme jo vuonna 2005 kouluttautumalla levyseppähitsaajaksi laivanrakennusoppilaitoksen kuusi kuukautta kestäneen rekrykoulutuksen kautta. Valmistumisensa jälkeen hän työllistyi levysepäksi osavalmistukseen ja toimi roolissa noin 3 vuotta. Seuraavaksi hän siirtyi levysepän tehtävistä osavalmistuksen kuljetustehtäviin. Elviksellä oli halu kehittyä urallaan ja hän päätti suorittaa työnsä ohella tekniikan erikoisammattitutkinnon, josta hän valmistui laivateknikoksi vuonna 2014. Tämän pätevyyden ansiosta Elvis eteni edelleen osavalmistuksen logistiikkatyönjohtajaksi vuonna 2015. Työnjohtajana hänen työtehtävänsä sisältävät päivittäisjohtamista sekä erinäisiä työtehtäviä osavalmistukseen, lohkokoontiin ja suurlohkokoontiin liittyen.

Elviksen mukaan parhaita asioita hänen työssään ovat mahtava työporukka sekä erilaisten haasteiden kohtaaminen ja ratkaisuiden löytäminen. Upeimpia hetkiä ovat yhteiset onnistumiset ja tietenkin lopputulos, joka rannasta maailmalle lähtee. Elvis on varma, että telakkamme ja sen työntekijöiden ansiosta laivoja rakennetaan Suomessa vielä pitkään.

Palaa takaisin