Tie elektroniikkateollisuudesta laivanrakentajaksi

Palaa takaisin

Jenni Konsell Hitsaaja, Lohkokoonti

Jenni Konsell työskentelee telakkamme lohkokoonnin hitsaajana. Hänen tehtävänsä on liittää osakoonnista tulevat teräsosat lohkoiksi, jotka yhdistetään seuraavassa vaiheessa laivanrakennusta suurlohkoiksi. Jenni vastaa viimeistelystä ja oman työnsä visuaalisesta jäljestä.

Jenni päätyi aikoinaan alalle laivanrakennusoppilaitoksen järjestämän rekrykoulutuksen kautta. Hän oli työskennellyt aiemmin pitkään elektroniikkateollisuudessa, ja metalliala ja laivanrakennus olivat hänelle ennestään tuntemattomia. Uusi ura laivojen parissa kuitenkin kiinnosti, ja niinpä Jenni haki rohkeasti kurssille, pääsi sisään ja läpäisi koulutuksen.

Jenni valmistui levyseppähitsaajaksi Meyerin laivanrakennusoppilaitoksen kurssilta vuonna 2013. Koulutus kesti puoli vuotta ja se sisälsi sekä teoriaa että runsaasti käytännön harjoittelua.

Uudet kuviot ovat kantaneet. Jenni on viihtynyt työpaikallaan telakkamme 10-hallissa, jossa hänen kanssaan on alusta asti työskennellyt kannustavia ja auttavia työkavereita. Jennin mielestä telakkatyössä parasta ovatkin hyvät työkaverit, mukava työilmapiiri ja oman työn monipuolisuus. Tavoitteena hänellä on kehittyä jatkuvasti laivanrakentajana. Hänen katseensa on tulevaisuudessa yhdessä telakan menestyksen kanssa.

 

Palaa takaisin