Viihdekeitaita suunnittelemassa

Palaa takaisin

Kimmo Irto Suunnittelija, Sisustusvarustelusuunnittelu

Tytäryhtiöllämme, Shipbuilding Completionilla, työskentelevä Kimmo Irto suunnittelee työkseen elämyksiä. Sisustusvarustelusuunnittelijana Kimmon työ alkaa työpöydälle saapuvasta visiosta, jonka perusteella hän tiimeineen ryhtyy suunnittelemaan mahdollisimman näyttävää lopputulosta, mahdollisimman kustannustehokkailla ideoilla. Palkitsevinta työssä on hänen mukaansa onnistumisen tunteen saavuttaminen. Myös monipuoliset työtehtävät ja ongelmien ratkaiseminen lukeutuvat Kimmon mielestä työn parhaimpiin puoliin.

Kimmolla on vankka kokemus valmistavan teollisuuden työtehtävistä. Ennen nykyistä ammattiaan hän työskenteli muun muassa huonekalupuuseppänä. Puusepän työhön olennaisena osana kuuluva piirustusten lukutaito on eduksi nykyisessä työpaikassa. Lisäksi kiinnostus tietotekniikkaa ja suunnittelutyötä kohtaan johdatti hänet nykyiseen ammattiinsa.

Kimmo viihtyy sisustusvarustelusuunnittelijana muun muassa siksi, että Shipbuilding Completionilla hän pääsee työskentelemään tiiviisti myös alueiden rakentajien ja työnjohtajien kanssa. Sisustussuunnittelijan työ vaatii visuaalista hahmotuskykyä, ratkaisukeskeisyyttä ja taitoa soveltaa jo hankittua tietoa uuden jalostamiseen. Haastavinta työssä on hänen mukaansa monen projektin yhtäaikainen hallitseminen. Työ vaatii myös aikatauluttamista sekä erilaisten alaan liittyvien sääntöjen ja standardien hallitsemista.

Jos on valmis heittäytymään ja paloa uuden oppimiselle löytyy, suosittelee Kimmo alavalintaansa myös muille. Työ onkin hänen mukaansa ainutlaatuista, koska Suomessa on rajalliset mahdollisuudet risteilijöiden elämysarkkitehtuurin parissa työskenteleville.

Lue lisää alanvaihtajille suunnatusta muuntokoulutuksesta!

Palaa takaisin