Kouluttaudu meillä

Kouluttaudu ja työllisty Turun telakalla

Haaveissa ura laivanrakennuksen ammattilaisena? Meyer Turun Laivanrakennusoppilaitos järjestää erilaisia koulutuksia yhteistyössä telakkamme tytäryhtiöiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

  Rekrytointikoulutuksen kautta on helppo kouluttautua uudelle uralle. Työelämälähtöiset koulutukset antavat opiskelijoille pätevyyden tiettyyn työtehtävään tai ammattiin. Palkallisena toteutettavana koulutuksen kesto on 6 kuukautta ja siihen sisältyy ohjattua työssäoppimista ja työharjoittelua sekä tietopohjaista opetusta. Kutsumme hakijat haastatteluihin hakemusten perusteella, joten täytäthän hakemuksesi huolella ja kerrothan siinä myös miksi haluat koulutukseen. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät maailman parhaiden alusten parissa.

Lue lisää laivalevyseppähitsaajan koulutuksesta!

Lue lisää laivaputki- ja koneasentajan koulutuksesta!

 Lue lisää liekki-oikaisijan koulutuksesta!

 

Muuntokoulutukset alanvaihtajille

Palkallinen muuntokoulutus on turvallinen ja erinomainen tapa vaihtaa alaa. Neljän kuukauden koulutus on suunnattu meriteollisuuden suunnittelutehtävistä kiinnostuneille henkilöille, joilla on tekninen pohjakoulutus. Laivasuunnittelijoita etsitään Meyer Turun telakallemme sekä verkostoyrityksiimme. Hakijoilta ei edellytetä aikaisempaa kokemusta meriteollisuudesta. Koulutus annetaan suomeksi, joten osallistujilta edellytetään suomen kielen taitoa.