Rekrykoulutettavalle

Kouluttaudu ja työllisty Turun telakalla

Meillä voit kouluttautua uudelle uralle. Meyer Turun Laivanrakennusoppilaitos järjestää työvoimapoliittisia rekrytointikoulutuksia, jotka on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneilla on mahdollisuus työllistyä maailman parhaiden alusten parissa.

Edellytykset

Odotamme hakijalta innostunutta otetta oppia uutta. Huolellisuus ja kädentaidot ovat rautaisen laivanrakentajan tunnusmerkkejä. Koulutus on suomenkielinen, joten hakijoiden on pystyttävä opiskelemaan ja työskentelemään suomen kielellä. Kurssilla ja työssä selviytymisen edellytyksinä ovat hyvä fyysinen kunto ja arjessa pärjääminen. Työhön tulevat sitoutuvat tarvittaessa tekemään myös vuorotöitä – tämän vuoksi työntekijällä ei voi olla sairauksia, jotka pahenevat vuorokausirytmin muutosten tai epäsäännöllisen ruokailun takia. Ennen työn aloittamista suoritetaan terveystarkastus, jossa todetaan hakijan soveltuvuus alalle.

Rekrykoulutukset

Rekrykoulutuksia järjestetään ympäri vuoden Meyer Turku Oy:n osastojen tarpeiden mukaan. Rekrykoulutuksilla on merkittävä rooli telakkamme työvoiman kasvattamisessa. Tällä hetkellä järjestetään useita koulutuksia vuodessa. Meyerin Turun telakalla on rekrykoulutuksen kautta koulutettu esimerkiksi laivalevyseppähitsaajia, laivaputki- ja koneasentajia sekä laivasuunnittelijoita.

Täytä hakemus

Koulutus on työvoimapoliittinen eli hakijan tulee olla työtön tai työttömyysuhan alainen (esim. lomautus tai YT-neuvottelut). Kutsumme hakijat haastatteluihin hakemusten perusteella, joten täytäthän hakemuksen huolella ja kerrothan siinä myös miksi haluat koulutukseen. Koulutukseen haetaan TE-palvelun kautta. Voit seurata valinnan etenemistä TE-palveluiden Oma asiointi- verkkopalvelun kautta.

Avoimet rekrykoulutuspaikat

Tehtävä Hakuaika päättyy Paikkakunta

Lisätietoja

Lisätietoja rekrykoulutukseen hakeutumisesta ja taloudellisista tuista:

TE-palvelut / Koulutusneuvonta
Puh. 0295 020 702
S-posti: koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Meyer Turku / Laivanrakennusoppilaitos
S-posti: laivanrakennus.oppilaitos@meyerturku.fi