Kouluttaudu meillä

Kouluttaudu ja työllisty Turun telakalla

Haaveissa ura laivanrakennuksen ammattilaisena? Meyer Turun Laivanrakennusoppilaitos järjestää useita erilaisia koulutuksia yhteistyössä telakkamme tytäryhtiöiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

  

Muuntokoulutukset alanvaihtajille:

Palkallinen muuntokoulutus on turvallinen ja erinomainen tapa vaihtaa alaa. Neljän kuukauden koulutus on suunnattu meriteollisuuden suunnittelutehtävistä kiinnostuneille henkilöille, joilla on tekninen pohjakoulutus. Laivasuunnittelijoita etsitään Meyer Turun telakallemme sekä verkostoyrityksiimme. Hakijoilta ei edellytetä aikaisempaa kokemusta meriteollisuudesta.

Haku lokakuussa alkavaan koulutukseen alkaa 1.8.2019. Lue lisää ja tule suunnittelemaan loistoristeilijöitä!

  

Rekrykoulutukset työttömille ja työttömyysuhan alaisille:

Työvoimapoliittisen rekrytointikoulutuksen kautta on helppo kouluttautua uudelle uralle. Työelämälähtöiset koulutukset antavat opiskelijoille pätevyyden tiettyyn työtehtävään tai ammattiin. Rekrykoulutukseen hakeutuvan tulee olla työtön (koulutuksen alkaessa) tai työttömyysuhan alainen (esim. lomautus tai YT-neuvottelut). Koulutuksen kesto on 6 kuukautta ja siihen sisältyy ohjattua työssäoppimista ja työharjoittelua sekä tietopohjaista opetusta. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneilla on mahdollisuus työllistyä maailman parhaiden alusten parissa

Lue lisää laivalevyseppähitsaajan koulutuksesta!

Lue lisää laivaputki- ja koneasentajan koulutuksesta!