Kesätyöt

Kesätyö maailman upeimpien laivojen parissa

Opiskelija tai vasta valmistunut, haluatko jättää oman kädenjälkesi meriteollisuuteen? Haluatko viettää kesäsi Suomen kesäkaupunkien ykkösessä, trendikkäistä ravintoloistaan ja vireästä kulttuuritarjonnastaan tunnetussa Turussa?

Etsimme kesäksi Meyerin Turun telakalle sekä tytäryhtiöihimme Shipbuilding Completion Oy:lle, ENG’nD Oy:lle sekä Piikkio Worksiin uusia huippuosaajia ja hyvällä asenteella varustettuja oppijoita rakentamaan tulevaisuuden risteilykokemuksia. Maailmanluokan risteilyalusten parissa työskentely on monipuolista ja mielenkiintoista. Työkokemus kansainvälisessä yrityksessä on monella tapaa ammatillisesti rikastuttava kokemus, jota arvostetaan työmarkkinoilla.

Kesätyökokemus meillä on myös helpoin tapa saada meiltä opinnäytetyöpaikka. Telakallamme tehdään vuosittain parisenkymmentä ammattikorkeakoulu- tai diplomi-insinööritasoista opinnäytetyötä.

Suurin osa kesätöistä kestää kesäkuusta elokuulle. Valinnat tehdään maalis-huhtikuun aikana.

Kesätyöpaikat ovat nyt auki!  Klikkaa sähköiseen hakemukseen ja laita tietosi meille!

Tutustu teekkarietuihin!

Olemme mukana Turun ja Rauman seudun kesäteekkarikampanjassa. Turun seudun kunnat tarjoavat alueen yrityksiin teekkariopintoihin liittyviin kesätöihin tuleville työsopimusta vastaan kolmen kuukauden opiskelijavuokra-asunnon ja kolmen kuukauden kaupunkiliikenteen bussikortin.

Tutustu Turun Kesäteekkarikampanjaan
Tutustu Rauman seudun kesäteekkarikampanjaan

Tehtävä Hakuaika päättyy Paikkakunta

Lisätietoa työnhakijalle