Tutustu Turkuun

Tulevaisuutta rakennetaan Turussa

Turun seudun kasvua siivittää tällä hetkellä vireä elinkeinoelämä monella toimialalla. Meri-, lääke-, ja valmistavan teollisuuden kasvunäkymät ovat hyvät ja ne vaikuttavat myös muille toimialoille, kuten rakentamiseen ja palvelusektorille.

Turussa on noin 20 000 yritystä. Turku haluaa auttaa yrityksiä saamaan parasta osaavaa työvoimaa voimakkaassa kasvussa olevaan kaupunkiin ja Turun kaupunkiseudulle. Turku on jo 187 000 turkulaisen koti. Kaikkiaan Turun seudulla – mukaan lukien Kaarina, Lieto, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Paimio, Raisio, Rusko ja Sauvo – asuu yli 300 000 asukasta. Joko sinä olet yksi heistä?

Aktiivinen kaupunki ja vireä lähiseutu

Turku on pieni suuri kaupunki, jossa harrastukset ja palvelut ovat sopivan matkan etäisyydellä. Pääkaupunkiseutuun ja Tampereeseen verrattuna Turun asumiskulut ovat kohtuulliset.

Turku tarjoaa hyvät edellytykset elää ja kasvaa. Tarjolla on joustavaa päivähoitoa, aktiivisia kouluja, liikuntaa ja kulttuuria jokaiseen makuun. Turku panostaa myös nuorten koulutukseen. Turussa toimii muun muassa kuusi korkeakoulua. Korkeakoulut, kaupunki ja paikalliset yritykset yhdessä rakentavat Turusta Suomen parasta opiskelijakaupunkia.

Omien tarpeiden mukaista kotia ja asuinympäristöä voi etsiä myös Turun seudun muilta paikkakunnilta. Vireä lähiseutu tarjoaa paljon erilaisia asumismahdollisuuksia. Turun kaupungin ympäristöstä on helppo käydä päivittäin Turussa töissä.

Tulevaisuus Turussa näyttää valoisalta.

Tutustu Muuta Turkuun -kampanjaan

Vuokra-asunnot | Turku.fi