Urapolut

Monta tietä Meyerille

Meyer Turku tunnetaan arvostettuna risteilijärakentamisen edelläkävijänä. Tarvitsemme vuosittain satoja uusia osaajia laivaprojektiemme suunnittelemiseen ja toteuttamiseen, sillä tilauskantamme ulottuu vuoteen 2025 asti. Valmistamamme risteilijälaivat ovat vaativan innovaatio- ja teknologiatason kelluvia kaupunkeja ja niiden parissa työskentely on mielenkiintoista sekä haastavaa.

Erilaisten urapolkujemme kautta löydät juuri sinulle sopivan väylän kansainvälisen laivanrakennuksen ytimeen. Lue lisää ja tutustu mahdollisuuksiin!

 

Työnhakijalle

Mikä on sinun intohimosi? Millaisissa työtehtävissä sinä olet elementissäsi? Etsimme jatkuvasti uusia osaajia monilta eri aloilta vahvistamaan kansainvälistä high tech -yhteisöämme. Katso avoimet tehtävät ja lue lisää!

Opiskelijalle

Opiskelija, tule rakentamaan tulevaisuuden risteilyelämyksiä! Tutustu työharjoittelu-, kesätyö- ja opinnäytetyömahdollisuuksiimme.

Kouluttaudu meillä!

Uusi ura maailman upeimpien laivojen parissa? Järjestämme vuosittain muuntokoulutuksia alanvaihtajille sekä rekrykoulutuksia työttömille ja työttömyysuhan alaisille. Lue lisää!