Urapolut

Monta tietä Meyerille

Meyer Turku tunnetaan arvostettuna risteilijärakentamisen edelläkävijänä. Vahvan tilauskantamme vuoksi tarvitsemme tulevaisuudessa uusia osaajia laivaprojektiemme suunnittelemiseen ja toteuttamiseen. Valmistamamme risteilijälaivat ovat vaativan innovaatio- ja teknologiatason kelluvia kaupunkeja ja niiden parissa työskentely on mielenkiintoista sekä haastavaa.

Erilaisten urapolkujemme kautta löydät juuri sinulle sopivan väylän kansainvälisen laivanrakennuksen ytimeen. Lue lisää ja tutustu mahdollisuuksiin!

 

Työnhakijalle

Mikä on sinun intohimosi? Millaisissa työtehtävissä sinä olet elementissäsi? Tarvitsemme tulevaisuudessa osaajia monilta eri aloilta vahvistamaan kansainvälistä high tech -yhteisöämme. Katso avoimet tehtävät ja lue lisää!

Opiskelijalle

Opiskelija, tule rakentamaan tulevaisuuden risteilyelämyksiä! Tutustu työharjoittelu-, kesätyö- ja opinnäytetyömahdollisuuksiimme.

Kouluttaudu meillä!

Uusi ura maailman upeimpien laivojen parissa? Järjestämme  muuntokoulutuksia alanvaihtajille sekä rekrykoulutuksia työttömille ja työttömyysuhan alaisille. Lue lisää!