Työnhakijalle

Meillä on tarvetta erilaisille osaajille

Olemme yhdessä sisartelakoidemme kanssa yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista, ja meidät tunnetaan maailman edistyksellisemmästä meriteknologiasta. Huippuluokan alusten rakentaminen edellyttää rautaista ammattitaitoa organisaatiomme jokaisessa yksikössä. Tuo asiantuntemuksesi Turkuun ja tule valloittamaan kanssamme maailman meret!

 

Työn hakeminen

Täytä hakemus

Kun olet löytänyt osaamistasi ja kiinnostustasi vastaavan avoimen tehtävän, täytä hakemus alla ja lataa liitteeksi myös ansioluettelosi. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat meiltä automaattisen sähköpostivahvistuksen. Hakuajan päättymisen jälkeen rekrytoiva esimies sekä henkilöstöhallinnon edustaja käyvät hakemukset läpi ja kutsuvat sopivimmat hakijat haastatteluun.

Haastattelu

Hakija käy meillä tavallisesti yhdessä tai kahdessa haastattelussa, jossa on mukana sekä rekrytoiva esimies että henkilöstöhallinnon edustaja. Haastattelussa pyrimme selvittämään hakijan soveltuvuutta niin avoimeen tehtävään kuin tulevaan työyhteisöön. Haastattelutilanne on myös hakijalle mahdollisuus arvioida yrityksemme kiinnostavuutta omaa tulevaisuuttaan ajatellen.

Hakuprosessin pituus

Hakuprosessin kesto voi vaihdella eri tehtävien kohdalla eri syistä. Täsmällistä läpimenoaikaa hakuajan päättymisestä valintojen tekemiseen on vaikeaa arvioida. Olemme kuitenkin yhteydessä kaikkiin hakijoihin joko sähköpostitse tai puhelimitse viimeistään rekrytointiprosessin päätyttyä.

Avoimet tehtävät

Tehtävä Hakuaika päättyy Paikkakunta

Palkka ja edut

Meyerilla sinulla on mahdollisuus kehittyä ammattilaisena ja edetä uralla. Palkanmaksussa noudatamme aina voimassa olevia työehtosopimuksia. Olemme teollisuuden palkanmaksajina keskitasoa, mutta yksittäisen työntekijän palkka on aina riippuvainen työtehtävästä ja henkilön kokemuksesta. Kun laiva valmistuu ajoissa, laatukriteerit täyttäen, telakan henkilöstölle voidaan maksaa erillinen laivapalkkio. Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää, ja tuemme työntekijöidemme liikunta- sekä kulttuuriharrastuksia. Meillä toimii myös useita erilaisia omia harrastuskerhoja.

Tutustu työsuhde-etuihin

Lisätietoa työnhakijalle