Controller

Palaa takaisin

Controller

Hakuaika päättyy

21.7.2024

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haemme nyt Controlleria talousosastollemme

Haluatko työskennellä maailman upeimpien risteilyalusten parissa? Tule osaksi yhtä maailman vahvinta laivanrakennustiimiä!

 

Mitä Controllerin tehtäviin kuuluu?

Controllerina vastaat telakan sisäisen laskennan toteuttamisesta ja kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluu mm. projektien kustannusseuranta ja raportointi sekä ennustaminen. Tuotat tietoa kannattavuudesta ja kehität raportoinnin ja analysoinnin prosesseja ja työkaluja. Tuet ja haastat organisaatioita ennusteiden, kustannusanalyysien ja laskelmien avulla.

Haluamme löytää ammattitaitoisen ja työhönsä tinkimättömästi suhtautuvan controllerin, jolla on aktiivinen asenne ja halu tukea liiketoimintaamme tuottamalla taloudellista informaatiota päätöksenteon tueksi.

 

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. KTM) sekä aiempaa kokemusta controllerin tehtävistä, mielellään valmistavan teollisuuden toimintaympäristössä.

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset itsenäisyyttä ja oma-aloitteisuutta sekä valmiutta työskennellä myös yksin. Sinulla on kokonaisuuksia hahmottava ja analyyttinen ajattelutapa sekä keskustelukykyä ja vaikuttamisen halua, kyvykkyyttä sanoittaa kantojasi dataan perustuen. Pystyt myös työskentelemään englannin kielellä.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.

 

Mitä Meyer Turku tarjoaa sinulle?

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria takaa positiiviset näkymät urallesi.

Telakalla pääset osaksi innostavaa työyhteisöä, jossa teemme tiiminä intohimolla töitä suurien projektien eteen. Meillä sinulla on mahdollisuus toteuttaa itseäsi monipuolisesti. Yrityksessämme on paljon mielenkiintoisia työtehtäviä, ja kannustammekin työntekijöitämme sisäiseen työkiertoon. Laivanrakennusoppilaitoksemme tarjoamilla koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi!

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys niin töissä kuin vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut heti telakan porttien ulkopuolella. Muun muassa telakan kuntosali sekä meyerilaisten lentopallo-, koripallo- ja salibandyvuorot takaavat tekemistä vapaa-ajalle. Tuemme myös omia harrastuksiasi Smartum-edulla.

Laivan lähtiessä meiltä maailmalle voit olla siitä todella ylpeä! Itseasiassa koko Suomi voi olla siitä ylpeä.

 

Kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Paulin (Head of Controlling), johanna.paulin@meyerturku.fi

 

Meyer Turku

Meyer Turku on yksi maailman suurimmista ja moderneimmista telakoista. Rakennamme maailman uudenaikaisimpia ja ympäristöystävällisimpiä risteilyaluksia, autolauttoja ja erikoisaluksia. Osuutemme maailman risteilyrakentamisesta on noin 15 prosenttia, ja tilauskantamme ulottuu vuoteen 2026.

Meyer Turku Oy toimii Turun telakalla, jossa on rakennettu laivoja vuodesta 1737 alkaen. Meyer Turku Oy:n tytäryhtiöitä ovat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, kokonaistoimituksia laivojen yleisiin tiloihin tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä Raumalla sijaitseva laivanrakennus- ja offshore-alan suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä Saksassa toimivien Meyer Werftin ja Neptun Werftin kanssa Meyer Turku Oy muodostaa Meyer Groupin, yhden maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.

Meyerin perinteikäs perheyritys sai alkunsa, kun Willm Rolf Meyer perusti Meyer Werft -telakan vuonna 1795 Papenburgiin, Saksaan. Tänä päivänä Meyer Groupiin kuuluvat Turun ja Papenburgin telakoiden lisäksi myös Rostockin telakka Neptun Werft.

Meyerin telakoilla suunnitellaan ja rakennetaan maailman edistyksellisimpiä risteilyaluksia, jokilaivoja ja matkustaja-autolauttoja, jotka räätälöidään vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin – ja ylittämään korkeimmatkin odotukset. Maailmanlaajuisesti tunnettua ja arvostettua perheyritystä johdetaan jo seitsemännessä polvessa.

Hakeminen

Hae paikkaa

Palaa takaisin