Meyer Turku

Innovaatioita ja teknologiaa

Iloksemme voimme kertoa, että Meyer Turku Oy on yksi maailman johtavista laivanrakennusyrityksistä. Turun telakalla on pitkä historia – se perustettiin vuonna 1737 ja tänä päivänä sen toimitusjohtajana toimii tohtori Jan Meyer.

Meyer Turun telakka on erikoistunut rakentamaan risteilyaluksia, matkustaja-autolauttoja ja erikoisaluksia. Tämän päivän risteilyalukset ovat älykkäitä kelluvia kaupunkeja, joissa on turvallisuutta, toimivuutta ja käyttömukavuutta edistävää nykyteknologiaa sekä huippuarkkitehtuuria ja ympäristöystävällisiä innovaatioita. Upeimmista aluksista löytyy jopa puisto. Vuosien varrella olemme rakentaneet yli 1 300 uutta alusta asiakkaille ympäri maailmaa.

Työllistymisvaikutuksemme

Suomen meriteollisuudesta peräti 85 % sijaitsee Varsinais-Suomessa, mutta työllistymisvaikutus koskee koko Suomea.

Meyer Turku Oy työllistää Turussa yli 2 200 eri ammattien edustajaa. Tehtäviä telakalla on monipuolisesti, ja tarvetta on tietotekniikkaosaajista metallityöntekijöihin ja sisustussuunnittelijoihin.

Valoisa tulevaisuus

Telakan uuden sukupolven risteilyalusten tilauskanta ulottuu vuoteen 2025 saakka, joten suomalainen meriteollisuus elää ja menestyy. Salaisuutemme on osaavassa, koulutetussa työvoimassa. Taitavien työntekijöidemme ansiosta meillä voidaan tarjota osaamista, jota ei muualta löydy.