Rekrykoulutukset

Kouluttaudu ja työllisty Turun telakalla

Työvoimapoliittisen rekrytointikoulutuksen kautta on helppo kouluttautua uudelle uralle. Työelämälähtöiset koulutukset antavat opiskelijoille pätevyyden tiettyyn työtehtävään tai ammattiin. Rekrykoulutukseen hakeutuvan tulee olla työtön (koulutuksen alkaessa) tai työttömyysuhan alainen (esim. lomautus tai YT-neuvottelut). Koulutuksen kesto on 6 kuukautta ja siihen sisältyy ohjattua työssäoppimista ja työharjoittelua sekä tietopohjaista opetusta. Kutsumme hakijat haastatteluihin hakemusten perusteella, joten täytäthän hakemuksesi huolella ja kerrothan siinä myös miksi haluat koulutukseen. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneilla on mahdollisuus työllistyä maailman parhaiden alusten parissa.

Edellytykset

Odotamme hakijalta innostunutta otetta oppia uutta. Huolellisuus ja kädentaidot ovat rautaisen laivanrakentajan tunnusmerkkejä. Koulutus on suomenkielinen, joten hakijoiden on pystyttävä opiskelemaan ja työskentelemään suomen kielellä. Kurssilla ja työssä selviytymisen edellytyksinä ovat hyvä fyysinen kunto ja arjessa pärjääminen. Työhön tulevat sitoutuvat tarvittaessa tekemään myös vuorotöitä – tämän vuoksi työntekijällä ei voi olla sairauksia, jotka pahenevat vuorokausirytmin muutosten tai epäsäännöllisen ruokailun takia. Ennen työn aloittamista suoritetaan terveystarkastus, jossa todetaan hakijan soveltuvuus alalle.

Rekrykoulutukset

Rekrykoulutuksia järjestetään Meyer Turku Oy:n osastojen tarpeiden mukaan. Järjestämme erilaisia rekrykoulutuksia tarpeen mukaan. Meyerin Turun telakalla on rekrykoulutuksen kautta koulutettu esimerkiksi laivalevyseppähitsaajia, laivaputki- ja koneasentajia, liekki-oikaisijoita sekä laivasuunnittelijoita.

Täytä hakemus

Koulutus on työvoimapoliittinen eli hakijan tulee olla työtön tai työttömyysuhan alainen (esim. lomautus tai YT-neuvottelut). Kutsumme hakijat haastatteluihin hakemusten perusteella, joten täytäthän hakemuksen huolella ja kerrothan siinä myös miksi haluat koulutukseen. Koulutukseen haetaan TE-palvelun kautta. Voit seurata valinnan etenemistä TE-palveluiden Oma asiointi- verkkopalvelun kautta.

Avoimet rekrykoulutuspaikat

Tehtävä Hakuaika päättyy Paikkakunta