Rekrykoulutukset

Kouluttaudu ja työllisty Turun telakalla

Rekrytointikoulutuksen kautta on helppo kouluttautua uudelle uralle. Työelämälähtöiset koulutukset antavat opiskelijoille pätevyyden tiettyyn työtehtävään tai ammattiin. Palkallisena toteutettavana koulutuksen kesto on 6 kuukautta ja siihen sisältyy ohjattua työssäoppimista ja työharjoittelua sekä tietopohjaista opetusta. Kutsumme hakijat haastatteluihin hakemusten perusteella, joten täytäthän hakemuksesi huolella ja kerrothan siinä myös miksi haluat koulutukseen. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät maailman parhaiden alusten parissa.

Edellytykset

Odotamme hakijalta innostunutta otetta oppia uutta. Huolellisuus ja kädentaidot ovat rautaisen laivanrakentajan tunnusmerkkejä. Koulutus on suomenkielinen, joten hakijoiden on pystyttävä opiskelemaan ja työskentelemään suomen kielellä. Kurssilla ja työssä selviytymisen edellytyksinä ovat hyvä fyysinen kunto ja arjessa pärjääminen. Työhön tulevat sitoutuvat tarvittaessa tekemään myös vuorotöitä – tämän vuoksi työntekijällä ei voi olla sairauksia, jotka pahenevat vuorokausirytmin muutosten tai epäsäännöllisen ruokailun takia. Ennen työn aloittamista suoritetaan huumetesti sekä terveystarkastus, jossa todetaan hakijan soveltuvuus alalle.

Rekrykoulutukset

Rekrykoulutuksia järjestetään Meyer Turku Oy:n osastojen tarpeiden mukaan. Meyerin Turun telakalla on rekrykoulutuksen kautta koulutettu esimerkiksi laivalevyseppähitsaajia, laivaputki- ja koneasentajia, liekki-oikaisijoita sekä laivasuunnittelijoita.

Avoimet rekrykoulutuspaikat

Tehtävä Hakuaika päättyy Paikkakunta