Työsuhde-edut

Tutustu työsuhde-etuihimme!

Telakkamme työntekijöiden hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla on meille tärkeää. Yrityksessämme toimii useita vapaa-ajan harrastuskerhoja ja teemme yhteistyötä erilaisten palveluntarjoajien kanssa. Alueen yrittäjät tarjoavat henkilökuntamme edustajille alennuksia tuotteistaan ja palveluistaan. Kerromme mielellämme tarkemmin Meyer Turun työsuhde-eduista tapaamisessamme ja työt aloittaessasi.

1. Palkka, palkkiot ja pysyvyys

Meyer Turku noudattaa palkanmaksussa aina voimassa olevia työehtosopimuksia. Olemme teollisuuden palkanmaksajina keskitasoa, mutta yksittäisen työntekijän palkka on aina riippuvainen työtehtävästä ja henkilön kokemuksesta.

Mikäli laiva on valmistunut ajoissa ja hyvälaatuisena, voidaan projektista maksaa laivapalkkio koko telakan henkilöstölle. Ennätyksellisen pitkä tilauskantamme tekee meistä luotettavan ja hyvän palkanmaksajan – meillä töissä oleva voi rauhassa suunnitella tulevaisuuttaan.

2. Terveyspalvelut

Telakalla on oma työterveysasema, jonka yhteydessä toimii myös fysikaalinen hoitolaitos. Työterveyshuolto on mukana ja tukena koko työuran alkutarkastuksesta lähtien, tarjoamalla monipuoliset palvelut. Yhtenä tavoitteena on säilyttää työkyky, sekä fyysinen että henkinen, läpi koko työuran.

3. Vapaa-ajan liikunta- ja kulttuuriedut

Tarjoamme henkilöstölle liikunta- ja kulttuurietuja Smartum Saldo -kortille ladattuna. Lisäksi työntekijämme saavat alennusta yhteistyökumppaneidemme kuntosalipalveluista ja erilaisista harrastuspaikoista.

Meillä toimii myös monenlaisia omia liikunta- ja vapaa-ajan kerhoja, joiden lajit vaihtelevat erilaisista palloilulajeista naisten jumppaan ja ammuntaan; tarjolla on lisäksi kerhotoimintaa suunnistuksesta ja kalastuksesta kiinnostuneille. Telakalla on oma kuntosali, joka on työntekijöiden käytössä työajan ulkopuolella ilmaiseksi.

Kylpylät ja matkanjärjestäjät tarjoavat henkilöstöllemme erilaisia etuja ja alennuksia majoitushinnoista ja palveluiden käytöstä. Edut saattavat olla kausittain tai kuukausittain vaihtuvia. Useimmat edut koskevat Meyer Turku Oy:n henkilökuntaa perheineen.

Henkilöstömme voi myös ostaa edullisemmin lippuja erilaisiin kulttuuritapahtumiin.

 

 

4. Asuminen

Kojamo (entinen VVO) tarjoaa Meyer Turku Oy:n työntekijöille mahdollisuuden vuokrata asunnon heidän kauttaan ilman vakuusmaksua.

5. Työkalut

Innokkaat nikkaroijat ja remontoijat arvostavat sitä, että henkilökuntamme edustajat saavat telakan työvälineitä lainaan viikonlopuksi.