Opiskelijalle

Kesätyöpaikat ja opinnäytetyön tekeminen Meyerilla

Opiskelija, etsitkö harjoittelupaikkaa? Oletko tekemässä opinnäytetyötä? Meillä tehdään vuosittain useita ammattikorkeakoulu- ja diplomi-insinööritasoista opinnäytetyötä. Harjoittelun tai opinnäytetyön tekeminen kansainvälisessä yrityksessä on ammatillisesti rikastuttava kokemus, jota arvostetaan työmarkkinoilla tutkintoon valmistumisen jälkeen.

Teemoja opinnäytetyöhön

Panostamme oppilaitos- ja opiskelijayhteistyöhön. Ovatko opiskelusi edenneet opinnäytetyövaiheeseen? Olemme erityisesti kiinnostuneita laiva-, LVI- ja konetekniikan opiskelijoista sekä sähkö- ja automaatiotekniikan että teollisen muotoilun osaajista. Lähetä meille avoin hakemus Avoin hakemus -sivulta täältä!

Kesätyöt

Helpoin tapa saada opinnäytetyöpaikka on hankkia työkokemusta ja tutustua meihin kesätöiden kautta. Avaamme kesätyöhaun aina alkuvuodesta. Lue lisää kesätyösivultamme!

FITech – Finnish Institute of Technology

Suomen tekniikan alan yhteistyöyliopisto FITech (Finnish Institute of Technology) kouluttaa tekniikan alan ammattilaisia yritysten tarpeisiin Turussa ja Lounais-Suomessa. Myös Meyer Turku on mukana yhteistyöyliopiston toiminnassa. Lue lisää https://fitech.io/.

Avoimet opinnäytetyöpaikat

Tehtävä Hakuaika päättyy Paikkakunta

Lisätietoa työnhakijalle