Opiskelijalle

Harjoittelupaikat ja opinnäytetyön tekeminen Meyerilla

Opiskelija, etsitkö harjoittelupaikkaa? Oletko tekemässä opinnäytetyötä? Meillä tehdään vuosittain noin 20–30 ammattikorkeakoulu- ja diplomi-insinööritasoista opinnäytetyötä. Harjoittelun tai opinnäytetyön tekeminen kansainvälisessä yrityksessä on ammatillisesti rikastuttava kokemus, jota arvostetaan työmarkkinoilla tutkintoon valmistumisen jälkeen.

Kesätyöt

Helpoin tapa saada opinnäytetyöpaikka on hankkia työkokemusta ja tutustua meihin kesätöiden kautta. Avaamme tammi-helmikuussa kesätyöhaun ja valinnat pyritään tekemään viimeistään huhti-toukokuun aikana.

Teemoja opinnäytetyöhön

Panostamme oppilaitos- ja opiskelijayhteistyöhön. Ovatko opiskelusi edenneet opinnäytetyövaiheeseen? Olemme erityisesti kiinnostuneet laiva-, LVI- ja konetekniikan opiskelijoista sekä sähkö- ja automaatiotekniikan että teollisen muotoilun osaajista.

Yllä mainittu opinnäytetyö on teema, jota haluamme jatkuvasti kehittää. Ehdota sen pohjalta, miten lähestyisit asiaa opinnäytetyössäsi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli meillä on tarjota opinnäytetyöpaikkaa sinulle. Alta löydät avoinna olevia opinnäytetyöaiheitamme.

FITech – Finnish Institute of Technology

Suomen tekniikan alan yhteistyöyliopisto FITech (Finnish Institute of Technology) kouluttaa tekniikan alan ammattilaisia yritysten tarpeisiin Turussa ja Lounais-Suomessa. Myös Meyer Turku on mukana yhteistyöyliopiston toiminnassa erityisesti tarjoamalla opinnäytetyöpaikkoja opiskelijoille. Lue lisää https://fitech.io/.

Avoimet harjoittelupaikat

Tehtävä Hakuaika päättyy Paikkakunta

Avoimet opinnäytetyöpaikat

Tehtävä Hakuaika päättyy Paikkakunta

Lisätietoa työnhakijalle