Opiskelijalle

Kesätyöpaikat ja opinnäytetyön tekeminen Meyerilla

Opiskelija, etsitkö harjoittelupaikkaa? Oletko tekemässä opinnäytetyötä? Meillä tehdään vuosittain noin 20–30 ammattikorkeakoulu- ja diplomi-insinööritasoista opinnäytetyötä. Harjoittelun tai opinnäytetyön tekeminen kansainvälisessä yrityksessä on ammatillisesti rikastuttava kokemus, jota arvostetaan työmarkkinoilla tutkintoon valmistumisen jälkeen.

Teemoja opinnäytetyöhön

Panostamme oppilaitos- ja opiskelijayhteistyöhön. Ovatko opiskelusi edenneet opinnäytetyövaiheeseen? Olemme erityisesti kiinnostuneita laiva-, LVI- ja konetekniikan opiskelijoista sekä sähkö- ja automaatiotekniikan että teollisen muotoilun osaajista. Katso alta avoimet opinnäytetyöpaikkamme tai lähetä meille avoin hakemus!

Kesätyöt

Helpoin tapa saada opinnäytetyöpaikka on hankkia työkokemusta ja tutustua meihin kesätöiden kautta. Avaamme tammikuussa kesätyöhaun. Lue lisää kesätyösivultamme!

FITech – Finnish Institute of Technology

Suomen tekniikan alan yhteistyöyliopisto FITech (Finnish Institute of Technology) kouluttaa tekniikan alan ammattilaisia yritysten tarpeisiin Turussa ja Lounais-Suomessa. Myös Meyer Turku on mukana yhteistyöyliopiston toiminnassa erityisesti tarjoamalla opinnäytetyöpaikkoja opiskelijoille. Lue lisää https://fitech.io/.

Avoimet opinnäytetyöpaikat

Tehtävä Hakuaika päättyy Paikkakunta

Lisätietoa työnhakijalle