Opiskelijalle

Kesätyöpaikat ja opinnäytetyön tekeminen Meyerilla

Opiskelija, etsitkö harjoittelupaikkaa? Oletko tekemässä opinnäytetyötä? Meillä tehdään vuosittain noin 20–30 ammattikorkeakoulu- ja diplomi-insinööritasoista opinnäytetyötä. Harjoittelun tai opinnäytetyön tekeminen kansainvälisessä yrityksessä on ammatillisesti rikastuttava kokemus, jota arvostetaan työmarkkinoilla tutkintoon valmistumisen jälkeen.

Teemoja opinnäytetyöhön

Panostamme oppilaitos- ja opiskelijayhteistyöhön. Ovatko opiskelusi edenneet opinnäytetyövaiheeseen? Olemme erityisesti kiinnostuneita laiva-, LVI- ja konetekniikan opiskelijoista sekä sähkö- ja automaatiotekniikan että teollisen muotoilun osaajista. Lähetä meille alta avoin hakemus!

Kesätyöt

Helpoin tapa saada opinnäytetyöpaikka on hankkia työkokemusta ja tutustua meihin kesätöiden kautta. Avaamme tammikuussa kesätyöhaun. Lue lisää kesätyösivultamme!

FITech – Finnish Institute of Technology

Suomen tekniikan alan yhteistyöyliopisto FITech (Finnish Institute of Technology) kouluttaa tekniikan alan ammattilaisia yritysten tarpeisiin Turussa ja Lounais-Suomessa. Myös Meyer Turku on mukana yhteistyöyliopiston toiminnassa erityisesti tarjoamalla opinnäytetyöpaikkoja opiskelijoille. Lue lisää https://fitech.io/.

Avoimet opinnäytetyöpaikat

Tehtävä Hakuaika päättyy Paikkakunta

Lisätietoa työnhakijalle