Laivalevyseppähitsaaja­koulutus

Meyer Turun Laivanrakennusoppilaitos kouluttaa kuuden kuukauden työvoimapoliittisena koulutuksena laivalevyseppähitsaajia.

Koulutuksen aikana tutuksi tulevat mm. erilaiset hitsausmenetelmät, levysepän työt sekä piirustusten luku. Opintokokonaisuuteen kuuluu teoriaopintojen lisäksi perustyövaiheiden harjoittelua oppilaitoksen harjoituspajoilla ja työharjoittelua telakan tuotanto-osastoilla. Koulutuksen suoritettuasi sinulla on valmiudet työskennellä telakalla sekä levyseppänä että hitsaajana. Aikaisemmalla vahvalla koulutus- ja osaamistaustalla on mahdollista vauhdittaa opintoja.

Seuraavan laivalevyseppähitsaajakoulutuksen ajankohtaa ei ole tällä hetkellä vielä tiedossa. Seuraa ilmoitteluamme!

Mikirotta ja A-lapsien Roope

hyppäsivät telakkatyöntekijän saappaisiin

Tubettajat Mikael ”Mikirotta” Sundberg ja A-lapsista tuttu Roope Rannisto viettivät vauhdikkaan päivän Laivanrakennusoppilaitoksessamme, jossa koulutamme muun muassa uusia laivalevyseppähitsaajia. Saivatko miehet aikaan siistiä hitsaussaumaa? Entä huimaako yli sadan metrin korkeudessa? Katso kaverusten YouTube-video telakkapäivän käänteistä ja kurkista samalla, miltä näyttää yhdessä Suomen mielenkiintoisimmista työpaikoista.

Testaa, onko sinussa laivanrakentaja-ainesta!

1. Pystyn opiskelemaan suomen kielellä

2. Olen työtön / työttömyysuhan alla.

3. Kykenen fyysiseen työhön.

4. Pystyn keskittymään opiskeluihin ja työhöni

5. Olen kätevä ja kiinnostunut käytännönläheisestä työstä.

Kätevästä pätevä noin puolessa vuodessa

Meyer Turku Oy:n laivanrakennusoppilaitoksen rekrykoulutukset on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille uran vaihtajille. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneilla on mahdollisuus työllistyä maailman parhaiden alusten parissa. Laivanrakennusoppilaitoksemme järjestää mm. levyseppähitsaaja-, liekki-oikaisija- ja laivaputki- ja koneasentajakoulutuksia.

Odotamme hakijalta hyvää työasennetta ja innostunutta otetta oppia uutta. Hyvä psyykkinen ja fyysinen kunto, hyvät kädentaidot, tarkkuus ja huolellisuus ovat myös huippuluokan laivanrakentajan perusominaisuuksia.

Alalle sopiva pohjakoulutus ja työkokemus kuten myös kokemus muusta käsillä tehtävästä, tarkkuutta vaativasta työstä ovat eduksi. Koska koulutus annetaan suomen kielellä, edellytämme hakijoilta hyvää suomen kielen taitoa.

Kutsumme hakijat haastatteluihin hakemusten perusteella, joten täytäthän hakemuksesi huolella ja kerrothan siinä myös miksi haluat koulutukseen.

Lisätietoja koulutuksesta antavat ma-to klo 8-15.30 Meyer Turku Oy:n koulutussuunnittelija Marjatta Kouvo, 010 670 6264 ja rehtori Vesa Eskonen, 010 670 6445.

Lisää tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta, 02 95 020 702, koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

    Tilaa ilmoitus sähköpostiin