Laivalevyseppähitsaaja­koulutus

Meyer Turun Laivanrakennusoppilaitos kouluttaa kuuden kuukauden palkallisena koulutuksena laivalevyseppähitsaajia.

Koulutuksen aikana tutuksi tulevat mm. erilaiset hitsausmenetelmät, levysepän työt sekä piirustusten luku. Opintokokonaisuuteen kuuluu teoriaopintojen lisäksi perustyövaiheiden harjoittelua oppilaitoksen harjoituspajoilla ja työharjoittelua telakan tuotanto-osastoilla. Koulutuksen suoritettuasi sinulla on valmiudet työskennellä telakalla sekä levyseppänä että hitsaajana.

Onko sinusta laivanrakentajaksi?

Tee nopea testi ja hae koulutukseen!

Hae avoimiin koulutuksiin:

Tehtävä Hakuaika päättyy Paikkakunta

Etevästä pätevä noin puolessa vuodessa

Meyer Turku Oy:n laivanrakennusoppilaitoksen rekrykoulutuksen hyväksytysti suorittaneilla on mahdollisuus työllistyä maailman parhaiden alusten parissa. Laivanrakennusoppilaitoksemme järjestää mm. levyseppähitsaaja-, liekki-oikaisija- ja laivaputki- ja koneasentajakoulutuksia.

Odotamme hakijalta hyvää työasennetta ja innostunutta otetta oppia uutta. Hyvä psyykkinen ja fyysinen kunto, hyvät kädentaidot, tarkkuus ja huolellisuus ovat myös huippuluokan laivanrakentajan perusominaisuuksia.

Edellytämme metallialan pohjakoulutusta ja työkokemus tarkkuutta vaativasta työstä on eduksi. Koska koulutus annetaan suomen kielellä, edellytämme hakijoilta hyvää suomen kielen taitoa.

Lisätietoja koulutuksesta antavat ma-to klo 8-15.30 Meyer Turku Oy:n
koulutussuunnittelija Marjatta Kouvo 010 670 6264 ja rehtori Vesa Eskonen 010 670 6445.

    Tilaa ilmoitus sähköpostiin