Muuntokoulutus alanvaihtajille

Kiinnostaako turvallinen alanvaihto maalta meriteollisuuteen?
Hae palkalliseen muuntokoulutukseen ja tee uusi ura laivasuunnittelijana!

Etsimme meriteollisuuden suunnittelutehtävistä kiinnostuneita, teknisen pohjakoulutuksen saaneita henkilöitä töihin Turun telakalle ja sen verkostoyrityksiin, suunnittelemaan loistoristeilijöitä. Hakijoilta ei edellytetä aikaisempaa kokemusta meriteollisuudesta. Laivasuunnittelijat tulevat työskentelemään Meyer Turun ja sen verkostoyritysten palveluksessa. Haku päättyy 14.1.2019. Valittujen henkilöiden työsuhde alkaa 4 kuukauden mittaisella koulutuksella 18.3.2019.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on

  • tekninen koulutus (teknikko, insinööri, DI, muotoilija, tekninen piirtäjä)
  • intohimo kasvattaa osaamista
  • halu rakentaa uraa meriteollisuudessa.

Koulutus antaa hyvät valmiudet meriteollisuuden suunnittelijatehtäviin. Teoriajakso suoritetaan Meyer Turun Laivanrakennusoppilaitoksessa ja koulutukseen liittyvää työharjoittelu tapahtuu rekrytoivan yrityksen suunnitteluosastolla. Voit erikoistua seuraaviin suuntautumis­vaihtoehtoihin: sähkö-, sisustus-, runko-, LVI- ja keittiö- sekä kansi- ja koneistosuunnittelu.

Hakuohje: Haku tapahtuu kunkin yrityksen omilla sivuilla alla olevien linkkien kautta. Huomioithan, että jos olet kiinnostunut hakemaan useampaan yritykseen, tulee sinun täyttää erikseen hakemus jokaiselle yritykselle.

Nyt auki olevat laivasuunnittelijapaikat:

LVI- ja keittiösuunnittelu
Elomatic Oy
Eng’nD
Orsap Oy
Shipbuilding Completion Oy

Kansi- ja koneistosuunnittelu
Elomatic Oy
Etteplan
Meyer Turku Oy

Runkosuunnittelu
Elomatic Oy
Eng’nD
Etteplan
Meyer Turku Oy (luokitusinsinööri)

Sisustussuunnittelu
Elomatic Oy
Meyer Turku Oy
Shipbuilding Completion Oy

Sähkösuunnittelu
Etteplan
Meyer Turku Oy (laiva-automaatio)
Meyer Turku Oy (turvajärjestelmät)

Elä ja viihdy Varsinais-Suomessa

Suomen meriteollisuuden työpaikoista peräti 85 % sijaitsee Varsinais-Suomessa. Turun telakan ja verkostoyritysten tarpeisiin tullaan tarvitsemaan lähivuosina paljon eri osaajia monilta eri aloilta. Työnäkymät meriteollisuudessa ovatkin erinomaiset. Turku ja sen lähikunnat tarjoavat hyvät edellytykset asettua asumaan. Tutustu tarkemmin ja tule kanssamme rakentamaan loistoristeilijöitä!

https://www.turku.fi/muutaturkuun
https://www.rauma.fi/