Kiinnostaako turvallinen alanvaihto maalta meriteollisuuteen?
Hae palkalliseen muuntokoulutukseen ja tee uusi ura laivasuunnittelijana!

Etsimme aika ajoin meriteollisuuden suunnittelutehtävistä kiinnostuneita, teknisen pohjakoulutuksen saaneita henkilöitä töihin Turun telakalle ja sen verkostoyrityksiin, suunnittelemaan loistoristeilijöitä. Hakijoilta ei edellytetä aikaisempaa kokemusta meriteollisuudesta. Laivasuunnittelijat tulevat työskentelemään Meyer Turun ja sen verkostoyritysten palveluksessa.

Meyer Turun Laivanrakennusoppilaitos mahdollistaa sujuvan alan vaihtamisen riskittömästi: koulutukseen valitut henkilöt palkataan työsuhteeseen. Laivasuunnittelijakoulutus kestää työsuhteen ensimmäiset 4 kuukautta.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on

  • tekninen koulutus (teknikko, insinööri, DI, muotoilija, tekninen piirtäjä,
    akateeminen tekninen koulutus (esim. fyysikko) )
  • intohimo kasvattaa osaamista
  • halu rakentaa uraa meriteollisuudessa.

Koulutus antaa hyvät valmiudet meriteollisuuden suunnittelijatehtäviin. Teoriajakso suoritetaan Meyer Turun Laivanrakennusoppilaitoksessa ja koulutukseen liittyvä työharjoittelu tapahtuu rekrytoivan yrityksen suunnitteluosastolla. Voit erikoistua seuraaviin suuntautumis­vaihtoehtoihin: tekninen sisustus-, runko-, LVI- tai koneistosuunnittelu.

Hakuohje: Haku tapahtuu kunkin yrityksen omilla sivuilla alla olevien linkkien kautta. Huomioithan, että jos olet kiinnostunut hakemaan useampaan yritykseen, tulee sinun täyttää erikseen hakemus jokaiselle yritykselle.

Voisiko tämä olla urasuunnitelmiesi seuraava askel? Pysy kuulolla, sillä ilmoitamme näillä sivuilla seuraavan hakuajan alkaessa.

Elä ja viihdy Varsinais-Suomessa

Suomen meriteollisuuden työpaikoista peräti 85 % sijaitsee Varsinais-Suomessa. Turun telakan ja verkostoyritysten tarpeisiin tullaan tarvitsemaan lähivuosina paljon eri osaajia monilta eri aloilta. Työnäkymät meriteollisuudessa ovatkin erinomaiset. Turku ja sen lähikunnat tarjoavat hyvät edellytykset asettua asumaan. Tutustu tarkemmin ja tule kanssamme rakentamaan loistoristeilijöitä!

https://www.turku.fi/muutaturkuun
https://www.rauma.fi/