Muuntokoulutus alanvaihtajille

Kiinnostaako turvallinen alanvaihto maalta meriteollisuuteen?
Hae palkalliseen muuntokoulutukseen ja tee uusi ura laivasuunnittelijana!

Etsimme meriteollisuuden suunnittelutehtävistä kiinnostuneita, teknisen pohjakoulutuksen saaneita henkilöitä töihin Turun telakalle ja sen verkostoyrityksiin, suunnittelemaan loistoristeilijöitä. Hakijoilta ei edellytetä aikaisempaa kokemusta meriteollisuudesta. Laivasuunnittelijat tulevat työskentelemään Meyer Turun ja sen verkostoyritysten palveluksessa.

Haku lokakuussa alkavaan koulutukseen alkaa elokuussa 2019! Lisätietoja hausta kerrotaan lähemmin tällä sivustolla. 

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on

  • tekninen koulutus (teknikko, insinööri, DI, muotoilija, tekninen piirtäjä)
  • intohimo kasvattaa osaamista
  • halu rakentaa uraa meriteollisuudessa.

Koulutus antaa hyvät valmiudet meriteollisuuden suunnittelijatehtäviin. Teoriajakso suoritetaan Meyer Turun Laivanrakennusoppilaitoksessa ja koulutukseen liittyvää työharjoittelu tapahtuu rekrytoivan yrityksen suunnitteluosastolla. Voit erikoistua seuraaviin suuntautumis­vaihtoehtoihin: sisustus-, runko-, LVI- ja keittiö- sekä kansi- ja koneistosuunnittelu.

Elä ja viihdy Varsinais-Suomessa

Suomen meriteollisuuden työpaikoista peräti 85 % sijaitsee Varsinais-Suomessa. Turun telakan ja verkostoyritysten tarpeisiin tullaan tarvitsemaan lähivuosina paljon eri osaajia monilta eri aloilta. Työnäkymät meriteollisuudessa ovatkin erinomaiset. Turku ja sen lähikunnat tarjoavat hyvät edellytykset asettua asumaan. Tutustu tarkemmin ja tule kanssamme rakentamaan loistoristeilijöitä!

https://www.turku.fi/muutaturkuun
https://www.rauma.fi/